Napi horoszkóp 2018. október 29. – Szívvel és lélekkel

Horoszkóp minden napra

2018.10.29. 03:55

Bak – napi horoszkóp

Ma arra kényszerülhetsz, hogy olyasmiért is felelősséget vállalj, ami nem a te kötelezettséged lenne. Szeretteink néha segítségre szorulnak és ilyenkor a család az egyetlen mentsvár. Valójában ez azonban boldoggá tesz téged, hiszen szívesen segítesz azokon, akiket szeretsz. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Vízöntő – napi horoszkóp

Vannak helyzetek, amikor szó nélkül a segítségére vagyunk szeretteinknek, ma azonban helyesebben tennéd, ha csak olyasmiért vállalnál felelősséget, amelynek látod a végső kimenetelét. Könnyen lehet ugyanis, hogy egy meggondolatlan döntéssel önmagadnak is kárt okozol. Számolj viszont azzal, ha nemet mondasz, feszültség okozol. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Halak – napi horoszkóp

Vannak a környeztedben olyanok, akik pontosan tudják, milyen nyomógombokat kell megnyomni nálad ahhoz, hogy meglágyuljon a szíved és azt tedd, amit ők szeretnének. Te persze ezzel pontosan tisztában vagy, de a szívnek nehéz parancsolni. Boldogan tűröd, hogy kihasználjanak. Persze ez csak egy szűk körre vonatkozik. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

.