Napi horoszkóp 2018. október 8. – Zavaró körülmények

Horoszkóp minden napra

2018.10.08. 03:55

A Bika a feszültségek ellenére sem panaszkodhat, a Skorpiónak jobban kellene értékelnie, amije van. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy valaki veled szeretné megbeszélni az érzelmi életét, de te most erre nem nagyon leszel alkalmas. Egyszerűen úgy érzed, mintha nem beszélnétek egy nyelvet. Még, ha halálra is idegesít az illető a dolgaival, maradj nyugodt és udvariasan próbálj időt kérni. A mai napod már csak ilyen.  >>> Már itt a friss heti horoszkóp is!

Bika – napi horoszkóp

Ami a szerelmet és a romantikát illeti, most igazán nem panaszkodhatsz. Még annak ellenére sem, hogy a napokban volt egy kis feszültség a partnereddel. Mindezek mellett egyértelmű, hogy rajong érted, törődik veled és értékel, úgyhogy igazán semmi akadálya nincs annak, hogy még közelebb engedd magadhoz.  >>> Már itt a friss heti horoszkóp is!

Ikrek – napi horoszkóp

A barátság és a szeretet nem csak arról szól, hogy a másiknak csak a szépet és a jót mondjuk. Az igazi barát nem hazudik a másik szemébe csak azért, hogy az jobban érezze magát. Légy őszinte a barátaiddal és várd el ugyanazt tőlük még akkor is, ha ez néha kellemetlen beszélgetésekhez vezet. >>> Már itt a friss heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.