Heti horoszkóp 2018. október 8. – október 14. – Új kezdet, új remények

Horoszkóp minden héten

2018.10.06. 18:00

A Bikának meg kell védenie a vadászterületét, a Szűz most megszabadulhat egy rossz szokásától. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében a helyzet úgy hozza, hogy foglalkoznod kell az életed prioritásaival. Gondolkodj el azon, mit értél el eddig és hova szeretnél eljutni. Ha vannak az életedben olyan dolgok, rossz szokások és olyan mérgező emberi kapcsolatok, akik csak akadályoznak ebben, akkor döntéseket kell hoznod. Talán néhány ezek közül könyörtelennek fog tűnni, de ha igazán szeretnél továbblépni, meg kell tenned.

A hét második felében nagyfokú tudatosságra és figyelemre van szükséged, mivel olyan ügyeket kell elintézned, melyek fontosak és sok hibalehetőséget tartalmaznak. Jogi és hatósági ügyekben különösen járj el figyelmesen. Ott az apró betű is nagyon fontos.

A hét végén lazíthatsz egy kicsit, de lehet, hogy ezt végül magányosan teszed majd.

Bika – heti horoszkóp

A hét elején versenyhelyzet alakulhat ki közted és egy illető között. Bár nem vagytok egy súlycsoportban, azért nem szabad félvállról venned a dolgot. Mutasd meg egyszer és mindenkorra, hogy aki a vadászterületedre bemerészkedik, nem sok jót várhat. A benned felgyülemlett feszültséget érdemes aztán levezetned valahogyan. Erre a legalkalmasabb valamilyen sporttevékenység lenne.

A hét második felében nagyszabású tervek kerülnek az asztalra, melyek megvalósításához jó szellemi kondíciókra van szükséged. Most remek állapodban vagy, így nyugodtan belevághatsz még elsőre rázósnak tűnő dolgokba is. Menet közben majd korrigálsz, ha valami nem megfelelően alakul.

A hét végén tisztelettel és felelősséggel kell közelítened egy magánügyhöz, mely az idősebb családtagjaiddal lesz kapcsolatos.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.