Napi horoszkóp 2018. november 7. – Elfogadni másokat

Horoszkóp minden napra

2018.11.07. 03:50

Bak – napi horoszkóp

Ma összeakadhatsz valakivel, aki legalább annyira makacs, mint te. Ebben a helyzetben pedig előbb utóbb valakinek engedni kell, amit valószínűleg az illető kudarcként él meg. Ha viszont azt akarod, hogy a dolgok körülötted előre haladjanak, muszáj megoldani a helyzetet. Lépjen egyet hátra mindenki és egyezzetek meg egy döntetlenben! >>> Itt az eheti horoszkóp is!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ha egy fenyegetéssel kell szembe nézned, amit egy bizonyos személy okoz, keresd meg a módját, hogyan nézhetnél szembe vele. Nem hátrálhatsz egész életedben. Lehet, hogy egy határozott fellépés megzavarja az illetőt és felhagy az ellened folyó intrikákkal. Az ilyen emberek általában megijednek a nyilvánosságtól, használd ellene az egyenes, világos beszédet. >>> Itt az eheti horoszkóp is!

Halak – napi horoszkóp

Lehet, hogy túl sok ügy halmozódott fel körülötted, melyeket kezelned kellene és ez már tüneteket okoz nálad. Ez okozza a fejfájást, vagy gyomorfájást, amivel küzdesz. Biztos, hogy ezek közül mindent neked kell megoldanod szinte azonnal? Próbálj meg tervezni, halasztani és átütemezni. Segíteni fog. >>> Itt az eheti horoszkóp is!

daily horoscope -​

.