Heti horoszkóp 2018. november 5. – november 11. – Türelem és nagylelkűség

Horoszkóp minden hétre

2018.11.03. 18:05

A Bika fokozottan érzékeny lehet mások problémájára, a Baknak most nagy szüksége lehet a megérzésre. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét elejét tekintsd úgy, mint egy felkészülést a pozitív változásokra, melyek rád várnak. Végezz kutatást, válaszd ki a legjobb megoldásokat az előkészület során és légy türelmes. Ha elindulnak a dolgok, akkor pedig légy nyitott és gondolkodj rugalmasan.

A hét közepén alaposan felpörögnek körülötted az események, így nagyon kell koncentrálnod és nem nagyon tudsz magánéleti kérdésekkel foglalkozni. Ez okozhat némi feszültséget, ha a partneredet és a családodat nem készítetted fel erre.

A hét vége hangulatát az határozza meg, hogy mennyire sikerült a terved és mennyire lett eredményes a heted. Ha minden a legnagyobb rendben ment, és ez a valószínű, akkor laza, romantikus hangulatú pár nap vár rád, amely során eltűnik belőled az összes feszültség. >>> Itt a november havi horoszkóp is!

Bika – heti horoszkóp

A hét elején fokozottan érzékeny lehetsz a környezetedben lévő emberek gondjaira, segítőkész és megértő leszel, emiatt mindenki örömmel tölti el veled az időt. Ne feledkezz el közben a saját céljaidról sem, ezzel kapcsolatban egy fontos hír érkezik ezekben a napokban, melyre mindenképpen reagálnod kell.

A hét közepén segítségre lesz szükséged, hogy egy apróbb problémát elháríts, de nem találsz senkit, aki a rendelkezésedre állna, így neked kell egyedül megoldanod.

A hét végén egy lehetőség adódik számodra, melyet ki kellene használnod a saját javadra, de visszatart majd, hogy ezzel végül lesz a környezetedben, aki rosszabbul fog járni. A döntés a tiéd, de ne feledd, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze. >>> Itt a november havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.