Napi horoszkóp 2018. november 12. – Te vagy a titkos összetevő

Horoszkóp minden napra

2018.11.12. 03:55

Mérleg – napi horoszkóp

Neked általában mindenről megvan a magad véleménye és ezt gyakran el is mondod, de ennek ára is van. Bizonyos emberek nem nagyon szeretik, ha a szembe jön velük a valóság és emiatt távolságtartóak lehetnek veled. Néha a racionális viselkedés az, ha megkíméljük a másikat attól, hogy általunk kelljen szembesülnie a tényekkel. Hagyni kell, hogy önmaguk jöjjenek rá. >>> Itt a heti horoszkóp is!

Skorpió – napi horoszkóp

Általában nehezen adod át az irányítást az életed felett, ahhoz, hogy erre képes legyél, nagyon meg kell dolgoznia az illetőnek. Ha viszont valaki nálad körön belül kerül, abban igyekszel feltétlenül megbízni. Egészen addig, amíg vissza nem él ezzel. Ma nagy az esély arra, hogy ilyesmi történik veled. Valaki kipottyan a bizalom köréből, talán örökre. >>> Itt a heti horoszkóp is!

Nyilas – napi horoszkóp

Ha valaki megbánt, általában nehezen engedsz fel vele kapcsolatban. Talán már rég megbocsátottál az illetőnek, de azon a láthatatlan falon belülre még nagyon sokáig nem engeded be. Most valakinek, akit már jó ideje várakoztatsz, talán már ismét bizalmat szavazhatnál. Megérdemli. >>> Itt a heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.