Heti horoszkóp 2018. november 12. – november 18. – Lelkesedés és kockázat

Horoszkóp minden hétre

2018.11.10. 18:03

A Rák számára most ideális a környezet valami új elkezdésére, a Mérlegnek tekintettel kell lennie a tettei következményeire. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

Amennyiben változtatnál pár dolgon az életedben, a hét első fele remek időszak lehet erre. Bármibe fogsz, gyorsan, simán és problémamentesen fog megtörténni. Ha belevágnál egy nehéz feladatba, vagy egy kezdeményezést indítanál, akkor most van itt az ideális időszak erre is. Légy most kezdeményező!

A hét második felében felszínre kerülhetnek olyan feszültségek, melyek körülötted már egy ideje lappangtak. Valaki a környezetedben az elégedetlenségének adhat hangot és kifejezheti, hogy valami hiányzik neki a kapcsolatotokból.

A hét végén próbáld kompenzálni a hiányosságokat azzal, hogy több időt töltesz azokkal, akik ezt fokozottan igénylik. >>> Itt az aktuális havi horoszkóp is!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében valamilyen esemény, vagy hír lendületet adhat az önbizalmadnak, amitől kiválóan érzed magad a bőrödben és ez a fizikai erőnlétedre is hatással lehet. Használd ki az alkalmat és láss hozzá megbirkózni olyan nehéz feladatokkal is, melyeket eddig halogattál. Ha még mindig marad energiád, vezesd le ezt egy komolyabb testedzéssel is.

A hét második felében egy hozzád közelállóval feszültebbé válhat a viszonyod, melyet a köztetek lévő egyensúly megbomlása okoz. Talán egyikőtök úgy érzi, hogy a kapcsolatba sokkal többet tesz bele, mint amennyit visszakap belőle és ebből látszik elege lenni. Találjatok módot arra, hogy visszaálljon az egyensúlyi helyzet, erre az előttetek álló hétvége kiváló alkalmat adhat. >>> Itt az aktuális havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.