Napi horoszkóp 2018. november 18. – Jobb, ha kiderülnek a dolgok

Horoszkóp minden napra

2018.11.18. 03:55

Rák – napi horoszkóp

Ma egy ötletet szeretnél megbeszélni valakivel, egy elképzelést és nagyon fontos számodra, hogy a másik hogyan viszonyul ehhez. Mielőtt belekezdenél, gondold át, mit fogsz mondani és hogyan válaszolsz a kérdésekre. Ha jól csomagolod a dolgokat és megfelelően érvelsz, támogatásra találsz. Ha nem, inkább csak egy vitát generálsz majd. >>> Már itt a friss jövő heti horoszkóp is!

Oroszlán – napi horoszkóp

Az, hogy megvalósul-e az álmod, vagy kudarcot vallasz, attól függ, hogy az elmúlt időszakban milyen erőfeszítéseket tettél meg az ügy érdekében. Ma eljöhet az a pillanat, amikor számot kell vetned és szembe kell nézned a valósággal egy számodra fontos ügyben. Bárhogy is lesz, egy szakasz lezárul az életedben. >>> Már itt a friss jövő heti horoszkóp is!

Szűz – napi horoszkóp

Néha neked is nehéz kifejezni az érzéseidet, hiába is szeretnéd elmondani a társadnak, mennyire szereted és fontos számodra. Talán azt érzed, ha teljesen kiadod magad, azzal védtelenné válsz, pedig ez nem igaz. Neki tudni kell, mit érzel iránta és ha visszaél ezzel, jobb, ha kiderül, hogy nem érdemel meg téged. >>> Már itt a friss jövő heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.