Heti horoszkóp 2018. november 19. – november 25. – Feszült napok jönnek

Horoszkóp minden hétre

2018.11.17. 18:00

A Szűznek fenyegetéssel kell szembenéznie, a Bakot kellemes meglepetés éri. Napi horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első napjai feszült és ideges hangulatban telnek, ami szerdára csúcsosodhat ki. A várakozás izgalma okozza ezt. Talán egy eredményre, vagy egy döntésre vársz, ez okozza a szokottnál nagyobb feszültséget a napjaidban.

A hét közepén a kreativitásodra lesz szükséged, hogy szembe tudj menni valakinek az akaratával és elérd a célodat.

A hét második fele jó alkalmat ad arra, hogy kifejezd érzelmeidet egy szeretted felé. Kapcsolataidnak ebben az időszakban hasznára válik, ha nyíltan és becsületesen közelítesz még kényes témákhoz is. Igaz lehet ez a munkádra is, ahol a karriereden egy új ismeretség nagyot lendíthet. >>> Ha még nem láttad, itt az aktuális havi horoszkópod is!

Bika – heti horoszkóp

A hét első fele kellemes meglepetést hozhat, valami újat, melyet akkor tudsz igazán kihasználni, ha elég nyitottan közeledsz az újdonságokhoz. Ha felvilágosultan gondolkodsz, akkor megdöbbentő igazságokra jöhetsz rá, ha bezárkózol, akkor talán megmarad a belső nyugalmad, de kizársz az életedből mindent, ami előre visz.

A hét második felében felgyülemlik benned a düh, mivel valaki veszélyes helyzetbe keverhet téged. Igyekezd megőrizni a nyugalmadat és próbáld kulturáltan intézni a dolgokat. Előbb a problémával foglalkozz, csak azután annak okozójával. A kulcs a türelem.  >>> Ha még nem láttad, itt az aktuális havi horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.