Napi horoszkóp 2018. november 2. – Lépj tovább, ha kell

Horoszkóp minden napra

2018.11.02. 03:58

Bak – napi horoszkóp

Valaki nagyon nem szeretné, ha azon az úton haladnál, melyen nem rég elindultál. Talán téged félt, vagy a saját pozícióit, de mindenképpen várható, hogy tesz is valamit az ellen, hogy továbblépj. Valószínű azonban, hogy ezzel már elkésett. Te már felfedezted önmagadban ezt a szenvedélyt és számodra nincs visszaút. >>> Itt a friss november havi horoszkóp!

Vízöntő – napi horoszkóp

Mielőtt esetleg durva, vagy bántó megjegyzést tennél valakire, számolj el tízig és inkább fogalmazz finomabban. Még ha igazad is van, nem érdemes teljesen a földbe döngölni az ellenfelet. Az nem túl elegáns megoldás. Nézd meg a dolgok mindkét oldalát. Hisz te is kerülhetsz valamikor hasonló helyzetbe. >>> Itt a friss november havi horoszkóp!

Halak – napi horoszkóp

Te általában nagyon ragaszkodsz ahhoz a partneredhez, akit elfogadtál társnak és ez ma fokozottabban így lesz. Egyszerűen úgy érzed, hogy nélküle egy lépést sem szeretnél megtenni. Azért vigyázz a túlzásokkal. ha nem adsz neki elég teret, még úgy érezheti, hogy megfojtod. Lazíts azon a pórázon egy kicsi! >>> Itt a friss november havi horoszkóp!

.