Havi horoszkóp 2018. november – Önbizalom és bizonytalanság

Horoszkóp minden hónapban

2018.10.31. 18:00

Az Ikrek félreértésbe keveredhet valakivel, a Nyilas nagylelkű lesz valakivel. Havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap elején kiegyensúlyozott gondolkodás jellemez majd, ez jó időszak lesz az üzleti és pénzügyek intézésére, szerződések aláírására és fontos döntések meghozatalára is. Ebben az időszakban egy szerencsés esemény növeli az önbizalmadat és segít egy pénzügyi természetű probléma megoldásában is.

A hónap közepén viszont elveszted a hited valamiben, vagy valakiben, mivel csalódnod kell. Az első napok sokkja után derül ki, hogy ez tartós, vagy rövid távú változásokat okoz majd benned. Ha a bizalom megszakad, nehéz újra hinni, de nem lehetetlen. A dolog valószínűleg nem kizárólag rajtad fog múlni.

A hónap vége felé egyre inkább a nyugalom és a harmónia jellemez majd, néhány célodat eléred és jó alkalmat találsz arra is, hogy újakat tűzz ki. Környezetedben pozitív lehet a hozzáállás, ami még jobban növelheti az önbizalmadat.

A hónap utolsó napjaiban feszült viszony alakulhat ki egy családtagoddal, melyet az ő meggondolatlan viselkedése, vagy kommunikációja okoz majd. A te türelmeden és pozitív hozzáállásodon múlik majd a viszony folytatása.

Bika – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban az lehet a benyomásod valakivel kapcsolatban, hogy tudatosan próbálja nehezíteni az életedet. Próbálj meg erre visszafogottan reagálni, mivel az illető célja éppen a provokáció lehet. Megvárja az éles reakciódat, megsértődik és máris ő irányít. Ha átlátsz rajta, a dolog inkább lesz szórakoztató, mint idegesítő.

A hónap közepén viszont egy változás következtében fennálló bizonytalanság kellemetlen hangulatot hoz benned, mivel aggodalmaid lehetnek a pénzügyeidet illetően. Egy elköteleződés ezen változtathat, viszont így később kevesebb mozgástered lehet majd. Ez nehéz döntés, gondold meg jól.

Ezekben a napokban ráadásul csalódhatsz is valakiben, aki hozzád közel áll és úgy viselkedik, ahogyan tőle ezt nem vártad volna.

A hónap második felében erős lesz benned a késztetés, hogy új utakat keress a munkádban és talán a magánéletedben egyaránt. Ez feszültségekhez is vezethet, így fokozottan ügyelned kell arra, hogy mindig fenn tudd tartani az önkontrollt magadban.

A hónap végére helyreáll benned az önbizalom és erősödik az optimizmus is. A jövő egyre reménytelibbé válik, amit az is erősít, hogy valamit végre megkaphatsz, amire már régóta vágytál.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.