Napi horoszkóp 2018. november 20. – Kétségek között

Horoszkóp minden napra

2018.11.20. 03:52

Az Ikrek ma végre elszakadhat valakitől, a Bak jobb, ha kihagyja a drámát maga körül. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma talán azt gondolod, hogy a függetlenség és az elköteleződés között kell döntened, de ha jobban belegondolsz és egy kicsit szakítasz a hagyományos elképzelésekkel, akkor rájöhetsz, hogy a kettő együtt is megy. Felejtsd el az ósdi gondolkodási modelleket és vedd észre, hogy ma a lehetőségek korántsem olyan korlátozottak számodra, mint pár éve.  >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Bika – napi horoszkóp

Hiába is próbálkoznak vele, téged nem lehet megváltoztatni, ha nem akarod. Talán a családod egyes tagjai erről álmodoznak és próbálkoznak rendesen, de egy Bika akaratát megtörni elég nehéz lenne. Talán megkönnyíthetnéd a dolgukat azzal, hogy elmagyarázod nekik, hogy felesleges az erőlködésük. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Ikrek – napi horoszkóp

Néha képesek vagyunk lehetetlen helyzeteket valószínűtlenül sokáig fenntartani és beleragadni olyan kapcsolatokba, melyek valójában mérgezőek és elszívják az energiánkat. A mai nap visszanyerheted a függetlenségedet és végre elszakadhatsz valakitől, akitől már régóta szeretnél nagyobb távolságot tartani. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.