Napi horoszkóp 2018. november 29. – Ügyelj a biztonságra

Horoszkóp minden napra

2018.11.29. 03:50

Rák – napi horoszkóp

Ma nehezedre esik az egyensúly fenntartása és úgy érzed, egyre húz lefelé valami, amitől lelkileg kezdesz egyre rosszabb állapotba kerülni. A problémát önmagadban kell keresni, mivel valahogy útközben elhagytad azt a képességedet, hogy meglásd a jót a körülötted történő dolgokban. Mi lenne, ha most egy kicsit arra fókuszálnál, hogy milyen jó, hogy már félig tele az a pohár? >>> Itt a heti horoszkópod is!

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma egy jövedelmezőnek tűnő találkozó, vagy beszélgetés vár rád és egy lehetőség, hogy csatlakozz valamihez, amivel kicsit lendíthetsz az anyagi helyzeteden. Ha hiszel benne, tedd meg az első lépéseket, de ezek a lépések csak aprók legyenek még, mivel fő a biztonság. Sosem lehet tudni… >>> Itt a heti horoszkópod is!

Szűz – napi horoszkóp

Igyekezz minél biztonságosabban tárolni az értékeidet, mert van esély arra, hogy valaki megpróbál megrövidíteni téged. Ügyelj az pénzedre, ha nagy forgalmú helyen jársz és az otthonod biztonságáról se feledkezz meg. Arra is ügyelj, ha valaki érzelmileg próbál kihasználni. A belső energiád is érték, ne pazarold el olyanokra, akik nem érdemlik meg. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.