Heti horoszkóp 2018. november 26. – december 2. – Néha kell a taktika is

Horoszkóp minden hétre

2018.11.24. 18:00

A Bika a héten határidő módosításra kényszerül, az Oroszlán életét izgalmassá teszi egy váratlan esemény. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felét optimizmus uralja, amit az is okoz, hogy jó híreket kapsz a jövő kilátásaival kapcsolatban. Ideális ez az időszak egy kis tervezgetésre és arra is, hogy tájékozódj, tanulj, képezd magadat. Bővítsd a látókörödet, mivel az életed olyan irányt vehet, ahol szükséged lesz friss tudásra, tapasztalatra.

A hét második felében valamilyen határidő elmulasztása, vagy késés teheti próbára a kapcsolatodat valakivel, de egy komoly és szoros kapcsolatban ez nem okozhat maradandó törést. Ha viszont a dráma elhúzódik, az azt jelezheti, hogy a háttérben lappang egy másik, még ki nem mondott probléma is, amely lehet, hogy hamarosan felszínre kerül. >>> Napi horoszkópok itt!

Bika – heti horoszkóp

A hét első fele kitartást követel tőled, erre azonban fedezetet jelent az extra energia, ami a csillagok felől most feléd árad. Használd fel ezt az energiát a lehető leghatékonyabb módon, de ügyelj közben a részletekre és arra is, hogy a tetteid minden esetben etikusak legyenek. Nagy lehet ugyanis most a kísértés, hogy valamiben a könnyebb, gyorsabb utat válaszd.

A hét második felében egy váratlan esemény kavarja fel az indulatokat körülötted, ráadásul emiatt határidő módosításra kényszerülsz és valamit sokkal hamarabb kell teljesítened, mint ahogyan azt előre eltervezted. Ha emellett szeretnéd megtartani azt az igényességet, amely téged annyira jellemez, akkor most igazán bele kell adnod mindent. >>> Napi horoszkópok itt!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.