Napi horoszkóp 2018. november 4. – Bonyolult emberi természet

Horoszkóp minden napra

2018.11.04. 03:50

Rák - napi horoszkóp

Hajlamos vagy arra, hogy akaratodat, vágyaidat alárendeled a környezetednek. Ismerd fel, hogy ez így nem egy egészséges állapot. Ha mindig csak adsz magadból és soha sem kapsz, akkor egy idő után teljesen kimerülsz majd. Légy ma egy kicsit önző. Törődj csak magaddal és kevesebbet a környezeteddel. Mondj nemet néhány dologra és legyen ez a te napod! >>> Ez meg itt friss heti horoszkóp!

Oroszlán - napi horoszkóp

Amikor elégedetlen vagy a helyzeteddel, vedd figyelembe, hogy a változások, amiket elindítottál magad körül, még nem fejeződtek be teljesen. Egy köztes állapotban vagy, amikor a régi dolgok már nem érvényesek, az újak pedig még nem teljesen fejtették ki a hatásukat. Légy egy kicsit türelmesebb! >>> Ez meg itt friss heti horoszkóp!

Szűz - napi horoszkóp

Hajlamos vagy elrejteni a legbelsőbb érzelmeidet mások elől, ami természetes, hiszen éppen így védekezünk a kiszolgáltatottság ellen. A szerelmi kapcsolatodra azonban ezek a szabályok nem szabad, hogy érvényesek legyenek. Ha viszont nem akarod, vagy nem mered megosztani a titkaidat a partnereddel, akkor viszont el kell gondolkodnod azon, hogy vajon a megfelelő partner mellett vagy-e. >>> Ez meg itt friss heti horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.