Napi horoszkóp 2018. november 5. – Meghatározó élmények

Horoszkóp minden napra

2018.11.05. 03:52

A Ráknál lassan beérik a munka gyümölcse, a Skorpió egy utazást fontolgat. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ha azt érzed, hogy a kapcsolataid mostanában túl felszínesek és valami mélyebbre vágynál, akkor gondolkodj el azon, mi lett a régi barátaiddal. Lépj velük kapcsolatba és ne virtuálisan, hanem igaziból. Egy kávé melletti személyes beszélgetés egy régi jó baráttal sokkal többet ér, mint ezer óra online levelezgetés. >>> Ez meg itt friss heti horoszkóp!

Bika – napi horoszkóp

Ha a jelenleginél magasabbak az elvárásaid a partnerkapcsolatodat illetően, akkor két dolgot tehetsz. Megjavítod a jelenlegit, vagy újba kezdesz. Kezdhetnéd az előbbivel. Egy őszinte beszélgetés sok mindenre fényt deríthet. Olyasmire is, amit eddig szemérmesen elhallgattatok egymás elől és arra is válasz lehet, vannak-e még tartalékok a kapcsolatban.  >>> Ez meg itt friss heti horoszkóp!

Ikrek – napi horoszkóp

Az elmúlt időszakban olyan sokat dolgoztál, hogy nem is volt alkalmad átgondolni, hogy valójában jó irányba tart-e az életed. Ma állj meg egy pillanatra és vizsgáld meg a kérdést, hova is tart ez az egyre gyorsabban száguldó gyorsvonat, melynek te vagy a vezetője? Talán a legnagyobb annak a valószínűsége, hogy a válasz igen. De azért közben ne felejts el megállni az állomásokon, kell a pihenés és a feltöltődés is.  >>> Ez meg itt friss heti horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.