Napi horoszkóp 2018. december 12. – Értelem és érzelem

Horoszkóp minden napra

2018.12.12. 03:49

Mérleg – napi horoszkóp

Ma onnan kaphatsz támadást, ahonnan nem számítasz rá, ráadásul a módszer is kifogásolható számodra. Használd az önuralom erejét arra, hogy kivédd a dolgot. Légy határozott és nyugodt. Ha a nyers támadásra nyugalommal válaszolsz, máris kizökkented az ellenfeledet, hiszen nem erre számít. Onnan pedig már te irányítasz. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Skorpió – napi horoszkóp

Ma talán úgy érzed, hogy a hajód zátonyra futott és megfeneklett, onnan egy darabig nem mozdul el. Néha előfordul, hogy elakadunk valamivel, ilyenkor a legjobb módszer, ha egy kis időre más dolgokkal foglalkozunk. Azután, ha visszatérünk ismét, már könnyen lehet, hogy elhárulnak az akadályok és haladhatunk tovább az úton. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Nyilas – napi horoszkóp

Ma ügyelned kellene arra, hogy a döntéseidet ne az érzelmeid irányítsák. Mindig figyelj a tényekre, adatokra. Ebből lehet kikövetkeztetni, mi a helyes lépés. Ha új információ merül fel, ne legyél rest módosítani a saját terveidet is ennek függvényében. Ne kapkodj és mindig reális jövőképet alkoss. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.