Heti horoszkóp 2018. december 10. – december 16. – Váratlan izgalmak

Horoszkóp minden hétre

2018.12.08. 18:00

Az Oroszlán egy váratlan felfedezést tehet, a Baknak ki kell mozdulnia a komfortzónájából. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében tartsd nyitva az elméd az új lehetőségekre. Lehet, hogy izgalmas hírt kapsz, vagy valakivel ösztönző beszélgetésben lesz részed. Könnyen lehet, hogy nem is az eredeti ötlet lesz a legérdekesebb, hanem az, ami erről neked az eszedbe jut. Tarts jegyzetfüzetet a kezed ügyében és jegyezd fel a gondolataidat. Hamarosan nagyon hasznosak lehetnek a számodra.

A hét második felében egy régi versengés győzteseként lehetsz lelkes és jókedvű. Valaki, akivel egy ideje rivalizáltok, talán egy családtag, most alulmarad veled szemben. A kezdeti öröm után azért gondoskodj arról, hogy a viszonyotokra ne nyomja rá hosszú távon a bélyeget az eset.

Bika – heti horoszkóp

A hét eleji napok gondtalanul és jókedvűen telnek, így most tökéletes lehet egy időzítése annak, hogy kezdeményezz egy kis módosítást a tervezett családi programokban. Ha az ötleteid fogadtatása kedvező, akkor neki is láthatsz az átszervezésnek. Ügyelj arra, hogy mások ötleteit is beépítsd a tervbe, így ő is magáénak érzi majd a dolgot.

A hét második felében törődhetsz egy kicsit a pénzügyeiddel is. Ha befektetnél, vagy a megtakarításaidat szeretnél biztonságba helyezni, akkor ez az időszak különösen alkalmas lehet erre.

A hét során számíts arra, hogy szorosabb kapcsolatba kerülhetsz valakivel, aki nem a te korosztályod képviselője.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.