Napi horoszkóp 2018. december 9. – Néha nem tudni, kiben bízhatunk

Horoszkóp minden napra

2018.12.09. 03:49

A Szűz ma pihenjen és törődjön önmagával, a Bakot valaki manipulálni akarja. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Mostanában új emberek lépnek be az életedbe. Lesz közülük egy, akivel kapcsolatban már az első alkalommal rossz érzésed van, de nem tudod meghatározni ennek pontos okát. Bíz az ösztönödben, mert az most nem csal meg. Légy egy kicsit távolságtartó az illetővel, várd meg, amíg kiderül róla, mi az, amit titkol. >>> Itt a jövő heti horoszkópod is!

Bika – napi horoszkóp

Biztosan szerepe van ebben az időjárásnak is, de elsősorban a fáradtságod, kimerültséged az oka annak, hogy ma még ahhoz sincs nagyon kedved, hogy az ágyból kikelj. Éppenséggel megteheted, hogy lazábbra veszed a napot. Pihenj, igyál gyümölcsleveket, vigyél be a szervezetedbe sok C-vitamint és regenerálódj. Holnapra már kutya bajod sem lesz. >>> Itt a jövő heti horoszkópod is!

Ikrek – napi horoszkóp

Nem tudsz szabadulni attól az érzéstől, hogy a közvetlen környezetedben valaki rejteget valamit. Természetes dolog, hogy hajt a kíváncsiság és megpróbálsz megtudni valamit a dologról, de hidd el, ez most nem vezet eredményre. Hagyd a dolgokat annyiban, hamarosan amúgy is ki fog derülni a dolog magától is. >>> Itt a jövő heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.