Napi horoszkóp 2018. december 9. – Néha nem tudni, kiben bízhatunk

Horoszkóp minden napra

2018.12.09. 03:49

Mérleg – napi horoszkóp

Ma erős önkontrollra lesz szükséged valakivel szemben, aki etikátlanul viselkedik veled. Talán az első reakció a dühös támadás lehetne a részedről, de hidd el, ezzel nem leszel képes hosszú távon kezelni a helyzetet. Számolj el tízig, és reagálj higgadtan a dologra. Működni fog! >>> Itt a jövő heti horoszkópod is!

Skorpió – napi horoszkóp

Ma felbukkanhat egy múltbéli fájdalom, vagy egy eltemetett feszültség az életedben és ez rendkívül szomorúvá tesz. Ne harcolj vele, vonulj el valahová, ahol egyedül lehetsz és sírd ki magadból a fájdalmat. Éld meg a dolgot és ezzel valamennyire segít a feldolgozásában. Holnap reggel egy kicsit könnyebb lélekkel ébredsz majd. >>> Itt a jövő heti horoszkópod is!

Nyilas – napi horoszkóp

Valaki, akire barátként gondolsz, mostanában úgy tűnik számodra, mintha kevésbé lenne megbízható partnered. Talán úgy érzed, megtéveszt téged egy ügyben, vagy önmagáról nem mond el valami fontosat. Nem szabad éreztetned vele a gyanúdat, amíg meg nem bizonyosodsz róla. Ha az egésznek nincs alapja, kellemetlen lehet a bizalmatlanságod. >>> Itt a jövő heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.