Havi horoszkóp 2019. február – Úrrá lenni a nehézségeken

Horoszkóp minden hónapban

2019.01.30. 17:35

A Bika elfoglalt és produktív lesz februárban, az Oroszlánnak következetesen kell képviselnie az álláspontját. Havi horoszkóp.

Kos - havi horoszkóp

A hónap első felében némi önkorlátozásra lesz szükséged a szeretteiddel szemben, törekedj arra, hogy kapcsolataidban minél nagyobb mértékben engedd érvényesülni mások szándékát is. Ebben az időszakban fokozottan kerüld az adósságot és a felesleges pénzköltést. Ha szükséges, átmenetileg add lejjebb az igényeidet is. Hamarosan mindez a hasznodra válik.

A hónap közepén kiderülhet, hogy egy régi álmod, vagy terved elérhetővé válik, ehhez azonban komoly mértékű megújulás szükséges részedről. Hogy mindez nem túl nagy ár-e részedről, arról senki más nem tud dönteni, mint te magad. Ha bevállalod a dolgot, megváltozik az életed és ez természetesen némi kockázattal is jár.

A hónap vége viszont izgalmas kalandokat ígér. Hogy mindezt felhőtlenül élvezni tudd, ebben az időszakban fokozottan ügyelj a megjelenésedre és az egészségedre. Ha kell, alkalmazz kúrákat, amellyel kampányszerűen tudod megújítani a külsődet és nem utolsósorban a lelkedet is. >>> Itt van az éves pénzügyi horoszkópod is! 

Bika - havi horoszkóp

A hónap elején belső béke, kedvesség és harmonikus kapcsolatok jellemeznek majd, emiatt érdemes ebben az időszakban minél több idődet eltöltened a szeretteiddel. Ha lehetőséged adódik, iktass be egy utazást is velük. Ha viszont úgy adódik, hogy dolgoznod kell, a munka is kellemesebbnek tűnik most a kedvező légkör miatt.

A hónap közepén váratlan változások teszik izgalmassá az életed, némelyikkel szemben talán bizalmatlanabb lehetsz, emiatt könnyel elképzelhető, hogy átmenetileg bezárkózol majd. Belső erőd és önismereted azonban hamarosan győzedelmeskedik és erőt ad ahhoz, hogy ezeket az elkerülhetetlen dolgokat beépítsd az életedbe.

A hónap végére nagyon elfoglalt és produktív leszel, ami azt eredményezheti, hogy egyre többen figyelnek fel a környezetedben arra, amit csinálsz. Ez további erőt és bátorságot ad majd, amit még az sem tud érdemben befolyásolni, hogy valakiben viszont csalódnod kell majd. Ezekben a napokban a szerelmi kapcsolatod stabilitása is kihívásokkal küzdhet és ez ügyben hamarosan komoly tennivalóid lehetnek. >>> Itt van az éves pénzügyi horoszkópod is! 

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.