Éves pénzügyi horoszkóp 2019

Horoszkóp

2019.01.29. 17:25

Lássuk, mi olvasható ki a 2019-es évi horoszkópból!

Mondhatjuk, hogy a pénz nem számít, de ahhoz, hogy kényelmesen éljünk és élvezni is tudjuk az életet, mégiscsak alapvető fontosságú. Így év vége felé mindenki izgalommal várja, vajon mit hoz számára a következő év pénzügyileg. Lássuk, mi olvasható ki a 2019-es évi horoszkópból!

Kos – Találd meg a jó irányt!

A 2019-es év pénzügyi szempontból alapvetően pozitívnak ígérkezik és ez különösen igaz lehet az év elejére, amikor is pozitív fejlemények egész sora következhet be számodra.

Új bevételi források lehetősége nyílik meg számodra, de hogy ezek közül melyik lesz gyümölcsöző, ahhoz már neked kell meghoznod a megfelelő döntést. Ügyelj arra, hogy a gyors pénz ígérete, nem biztos, hogy a jó irányba visz!

Az év második felében viszont problémákba ütközhetsz, így érdemes előre tartalékolnod erre az időszakra.

Bika – Nagy mozgások nélkül

A Bika számára pénzügyileg kiegyensúlyozott lehet a 2019. Nagy kilengéseket nem lehet várni, sem nagyobb veszteség, sem nagyobb nyereség nem látszik valószínűnek. Az év során a pénzügyi boldogulás kulcsa a reális tervezésben és a bölcs tartalékképzésben lehet.

Az év második felében új lehetőséged nyílik a megtakarításra is, de a dolgaidat nagyban befolyásolja majd a családi környezet váratlan változása is. Nehéz döntést kell meghoznod majd ebben az időszakban, amely a pénzügyeidet is érinteni fogja.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.