Havi horoszkóp 2019. február – Úrrá lenni a nehézségeken

Horoszkóp minden hónapban

2019.01.30. 17:35

Oroszlán - havi horoszkóp

A hónap elején egy ügyben képviselned kell a véleményedet, vagy az igazadat. Légy határozott, ha az érdekeidet véded, de ügyelj arra, ne ragadjanak el az érzelmek. Ha túl erős benned az indulat, az azt eredményezheti, hogy a vita nem a lényegről, hanem az indulatról szól majd.

A hónap közepén egy ügyben ki kell alakítanod a saját álláspontodat és azt következetesen képviselni. Nem lesz nehéz dolgod, hiszen nagy az esély rá, hogy többen hasonlóan gondolkodnak és melléd állnak. Mindebből akár egy egész komoly változás ígérete is kijöhet, bár a dolog korántsem lesz kockázatmentes.

A hónap végén viszont megtapasztalod, hogy néha még neked is vannak korlátaid és nem tudsz egyszerre több helyen is jelen lenni. Most dönts a magánélet irányába és igyekezz minél több időt eltölteni azzal, aki igazán szeret. Ezekben a napokban alkalmad lesz kipróbálni valamit, amely már régóta izgatja a fantáziádat. >>> Itt van az éves pénzügyi horoszkópod is! 

Szűz - havi horoszkóp

Ha megteheted, a hónap elején szakíts némi időt egy kis pihenésre, kikapcsolódásra valahol és tölts el néhány napot a szeretteiddel. Az ezekben a napokban kapott és adott szeretet ugyanis sokszorosan hasznosul majd és hosszú időre táplálja a lelkedet. Mindez pedig alapja lehet egy rendkívül produktív időszaknak az életedben, így a pihenésre fordított idő inkább hasznot hoz, mint veszteséget.

A hónap közepén alkalmad nyílik egy kis kísérletezésre, mivel közelébe kerülsz olyan új dolgoknak, melyekről eddig csak olvastál, vagy hallottál. Ne sajnáld az időt, hogy megismerd a technika új vívmányait, hiszen neked is haladnod kell a korral és fel kell venned az élet mai ritmusát minden területen. Az ilyesmi ráadásul növeli a versenyképességedet is.

A hónap végén tisztáznod kell egy félreértést, amely megterheli a kapcsolatodat valakivel, aki fontos számodra. Az ügy bosszantó lehet számodra, mivel egy ilyen eset teljesen feleslegesen kelt bizalmatlanságot. Érdemes lehet kiderítened, mi, vagy éppen ki okozta a feszültséget, könnyen lehet, hogy érdekes információra bukkansz most valakivel kapcsolatban. >>> Itt van az éves pénzügyi horoszkópod is! 

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.