Napi horoszkóp 2019. január 1. – Vedd lazábban a mai napot

Horoszkóp minden napra

2019.01.01. 03:55

Az Oroszlán nyugodjon bele, hogy ma nem lehet haladni semmivel, a Vízöntő pedig mozoghatna ma egy kicsit. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Nem a mai nap lesz az, amikor úgy ébredsz, hogy átjár az energia. Talán még a szemhéjad is, mintha ólomból lenne és minden porcikád tiltakozik az ellen, hogy felkelj az ágyból. Ne aggódj! Hamarosan tisztul minden és ismét érzed azt a belső tüzet, ami belülről táplálja a lelked. >>> Itt a 2019-es évi horoszkópod!

Bika – napi horoszkóp

Pontosan tisztában vagy azzal, hogy mit keresel egy másik emberben, különösen, ha a társadként tekintesz rá. Pontosan ez az, ami megfogalmazódik benned, amikor egy drámai csúcsponton mindezt ma ki is nyilatkoztatod. Fontos megfigyelned a reakciót, ezen múlik ugyanis a közös jövő. >>> Itt a 2019-es évi horoszkópod!

Ikrek – napi horoszkóp

Néha könnyebb egy elképzelt álomvilágba menekülni a valóság elől és ezzel elfedni azokat a problémákat, melyeket nincs erőnk feszegetni magunk körül. Ma viszont feltörhet a mélyből valami olyasmi, ami rádöbbent téged arra, hogy ideje szembenézni a valósággal. >>> Itt a 2019-es évi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.