Napi horoszkóp 2019. február 15. – Kellemetlen hírek

Horoszkóp minden napra

2019.02.15. 03:50

Az Ikrek ma meglepné magát valamivel, a Skorpió pedig izgatott lehet. Napi horoszkóp.

Kos - napi horoszkóp

Ma egy látogató érkezhet hozzád, vagy egy régi ismerősöd hív fel telefonon és egy problémájáról fog mesélni neked. Talán számodra ez nem a legjobb alkalom arra, hogy valakinek a gondjait hallgasd, de mégis jobb lenne, ha szakítanál rá időt és támogatnád, amiben tudod. Lehet, hogy egyszer neked is jól esne majd egy váll, ahol kisírhatod a bánatodat. >>> Itt az e heti horoszkópod is!

Bika - napi horoszkóp

Ma olyan valakivel hoz össze a sors, akinek mindig van egy érdekes sztorija valakiről és ez most sem lesz másképpen. mire viszont ügyelned kellene, hogy ezt a történetet lehetőleg ne terjeszd tovább másnak, különösen, ha nem győződtél meg annak valódiságáról. Nehogy még a végén te legyél az, akit rosszindulatú pletykafészeknek neveznek. >>> Itt az e heti horoszkópod is!

Ikrek - napi horoszkóp

Ma erős lesz benned a vágy, hogy valamivel meglepd magadat, legyen az bármilyen apróság, vagy akár egy igazi luxuscikk. Hiába nagy a kísértés és hiába tűnik az ajánlat visszautasíthatatlannak, végy erőt magadon és várj holnapig. Nem fogod megbánni, mivel te is másképpen látod majd és az ajánlat is jobb lehet. >>> Itt az e heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.