Heti horoszkóp 2019. február 11. – február 17. – Kizárni mindent, ami bánt

Horoszkóp minden héten

2019.02.09. 17:30

A Rákban egy mélyen eltemetett érzés törhet felszínre, az Oroszlán most némi kockázatot is vállalhat. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében erős ösztönzést fogsz érezni, hogy az életedben meglévő korlátaid közül valamelyiktől megszabadulj. Szükséged van a változásra és egyre nehezebben tűröd, hogy ebben akadályozzanak. Kövesd továbbra is a vágyaidat, de közben óvakodj a spontán reakcióktól, amelyet kizárólag az érzelmeid fűtenek.

A hét második felében az optimizmus kerekedhet felül benned, mivel egy szerencsés véletlen folytán hirtelen kéz közelbe kerül egy régi célod megvalósítása. Mivel mindez számodra egy sor új lehetőséggel jár, most nézz körül alaposan és hozd ki a helyzetből a maximumot. Az már biztos, hogy néhány dolgot meg kell tanulnod az új helyzet kezeléséhez. >>> Ez meg itt a február havi horoszkóp!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felének gondolatait egy látomás, vagy álom befolyásolja, miközben valójában teljesen mással kellene foglalkoznod. A megfelelő koncentráció hiánya így hibákat és feszültséget okozhat közted és a környezeted között. A hozzád közelállókkal azonban nyugodtan lehetsz őszinte és elmondhatod, mi az oka nálad ennek az egésznek. Meg fognak érteni.

A hét második felében megnövekedik benned a vágy, hogy a szeretteiddel törődj és ezt az időszakot lehetőleg minél nagyobb mértékben velük töltsd. Ezekben a napokban szívesen adsz, adakozol a környezetednek és kellemes érzésekkel fog eltölteni, ha körülötted minél többen vannak közülük. >>> Ez meg itt a február havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.