Napi horoszkóp 2019. február 16. – A változás szele

Horoszkóp minden napra

2019.02.16. 03:52

A Rák ma megmutathatja, hol van az a bizonyos határvonal, a Vízöntő merész lépésre szánja el magát. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma érezheted a szeretetet és a megbecsülést a környezetedtől, ami megelégedéssel és büszkeséggel tölt el. Talán meghívást kapsz egy rendezvényre, vagy eseményre, de az is lehet, hogy egy családi összejövetel lesz napirenden. Ügyelj a mértékletességre, ha ételről és italról van szó. >>> Vajon melyik a legellenszenvesebb csillagjegy a számodra?

Bika – napi horoszkóp

Ma egy közeli barátra, vagy rokonra kell vigyáznod, vagy fokozottan odafigyelned. Talán a tanácsodat kéri, de az is elég lehet, ha figyelmesen végighallgatod. Neki ez megkönnyebbülés, számodra pedig jó érzés, hogy ennyire megbízik benned a környezeted. Ma egy ajánlat érkezik telefonon. Fontold meg a dolgot!  >>> Vajon melyik a legellenszenvesebb csillagjegy a számodra?

Ikrek – napi horoszkóp

Ma különösen érzékeny hangulatban leszel, így a szokásosnál is hamarabb kiveri a biztosítékot nálad egy kellemetlen szomszéd, vagy kolléga otromba viselkedése. Lehet, hogy ma lesz az a nap, amikor az illető megtudja rólad, hogy nem csak mosolyogni tudsz.  >>> Vajon melyik a legellenszenvesebb csillagjegy a számodra?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.