Napi horoszkóp 2019. február 18. – Néha muszáj nemet mondani

Horoszkóp minden napra

2019.02.18. 03:50

Bak – napi horoszkóp

Most egy munka, vagy valamilyen elfoglaltság miatt a szeretteiddel való együttlétről, programról le kell mondanod. Persze az ilyesmi sohasem könnyű, de néha a cél szentesíti az eszközt. Ha pedig sikert érsz el abban, amit csinálsz, annak hozadékából a környezeted is részesül majd. >>> Ez pedig itt a heti horoszkóp!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma valami, amibe belekezdtél, sokkal súlyosabb feladatnak bizonyulhat, mint ahogyan erre előzetesen számítottál. Ha úgy érzed, hogy túl nagy fába vágtad a fejszédet, gondold végig, vajon mennyire fontos számodra ez a projekt? Ha nem létfontosságú, akkor ne érezd rosszul magad attól, ha visszalépsz tőle, vagy átütemezed. >>> Ez pedig itt a heti horoszkóp!

Halak – napi horoszkóp

Ma ne félj nemet mondani valakinek csak azért, mert nem szeretnéd megbántani. Vannak helyzetek, amikor muszáj a magunk érdekét nézni és ez most valószínűleg pontosan így lesz. Légy udvarias, de határozott. Indokold meg a nemet, amit mondasz és ajánld fel, hogy egy későbbi időpontban visszatérhettek a dologra.  >>> Ez pedig itt a heti horoszkóp!

.