Hirdetés

Napi horoszkóp 2019. február 21. – Nagy levegő és mosoly

Horoszkóp minden napra

2019.02.21. 03:50

Hirdetés

Bak – napi horoszkóp

Ha terveket készítesz, mindig ügyelj arra, hogy azok reális dolgokat tartalmazzanak. Bízz az ösztöneidben, de ne feledkezz meg a számokról sem. Ma különösen fontos lehet, hogy megbízható és friss adatokat használj, amikor eldöntesz valamit a saját jövőddel kapcsolatban. Tudod, ez olyan, mint a fogyókúra, melynek első lépése a mérlegre történik. >>> Ez pedig itt a heti horoszkóp!

Vízöntő – napi horoszkóp

Lehet, hogy ma úgy érzed magadat, mint egy félig leeresztett lufi. Talán ennek oka a fáradtság, de nem kizárható az sem, hogy betegség bujkál benned valahol. Kezdj bele hamar egy vitaminkúrába és próbálj lazítani is egy kicsit. Egy jógaóra, vagy egy masszázs csodát tehet most veled. >>> Ez pedig itt a heti horoszkóp!

Halak – napi horoszkóp

A mai napod ingadozó érzelmekkel teli lehet, de ez csak akkor okoz gondot, ha mindezt kontroll nélkül hagyod érvényesülni. Bármi is történik veled ma, végy egy nagy levegőt és számolj el tízig, mielőtt reagálsz. Kerüld el a drámákat, hiszen most pont azokra van a legkevésbé szükséged. >>> Ez pedig itt a heti horoszkóp!