Napi horoszkóp 2019. február 22. – A realitások talaján

Horoszkóp minden napra

2019.02.22. 03:51

Mérleg – napi horoszkóp

Ma egy kapcsolatod, amely talán baráti, de az is lehet, hogy szerelmi, bensőségesebbé, szorosabbá válhat egy közös siker, vagy egy közös élmény hatására. De nem csak pozitív, hanem negatív élménnyel is számolnod kell, mivel egy baleset, vagy figyelmetlenség folytán kár keletkezik valamiben és az ezzel kapcsolatos intézkedés leköti a napod egy részét. >>> Ez pedig itt a heti horoszkóp!

Skorpió – napi horoszkóp

Ma a szokottnál is érzékenyebben reagálhatsz egy problémára, talán azért, mert nemcsak te, hanem egy szeretted is érintett lehet benne. A túlzott reakció azonban most inkább árt, mint használ, ugyanis felhívhatja a figyelmet olyasmire is, aminek nem biztos, hogy örülnél. Lehet, hogy jobban járnál, ha csakis a megoldásra koncentrálnál, minden egyéb körítés nélkül. >>> Ez pedig itt a heti horoszkóp!

Nyilas – napi horoszkóp

Ha egy kapcsolatot, legyen az baráti, vagy akár szerelmi, túlzottan idealizálunk, az gyakran elfedi a problémákat, így nem foglalkozunk vele és hagyjuk, akár hosszú időn át lappangani. Azután, amikor egy nap valamiért mégis lekerül rólunk a rózsaszínű szemüveg, hirtelen arcul csap bennünket a valóság. Próbáld reálisan látni a másikat és akkor nem jársz így. >>> Ez pedig itt a heti horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.