Hirdetés

Napi horoszkóp 2019. február 5. – A gépek lázadása

Horoszkóp minden napra

2019.02.05

A Bika ma üzemzavarral küzd és emiatt késhet valahonnan, a Nyilas lehetőleg ma ne utaljon jelentősebb összeget sehová. Napi horoszkóp.

Hirdetés

Kos - napi horoszkóp

Csak kapkodod a fejedet, mert ma úgy érzed, összeesküdtek ellened a gépek. Belassulhat a számítógéped, gondok lehetnek az internettel, talán még a mosógéped is felmondja a szolgálatot. Ne bosszankodj nagyon, ez a nap ilyen és ez ellen nincs mit tenni. Hívj szerelőt, ha kell és tudd be a dolgot szükségszerűnek. >>> Itt a friss heti horoszkópod!

Bika - napi horoszkóp

Ma lehet, hogy elkésel valahonnan, vagy előfordulhat az is, hogy el sem tudsz indulni, mivel körülötted minden technikai eszköznél előfordulhat meghibásodás, üzemzavar. Mindezek azonban túlmutatnak rajtunk és tenni nem tudunk ellene. Ne ess pánikba, légy kitartó és szervezd át a napod. Már, ha működik majd éppen a telefonod. >>> Itt a friss heti horoszkópod!

Ikrek - napi horoszkóp

Ma számítanod kell némi kényelmetlenségre és vigyáznod kell arra, nehogy ezeket túlreagáld. Nem csak veled fordulnak elő ma ugyanis bosszantó meghibásodások, hanem körülötted többen ingerültek lesznek emiatt. Nem jó, ha emiatt még egy kiadós veszekedést is be kell vállalnod. >>> Itt a friss heti horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.