Heti horoszkóp 2019. február 4. – február 10. – Extra energiák

Horoszkóp minden hétre

2019.02.02. 17:30

A Rák szerencsét és boldog optimizmust várhat ettől a héttől, a Mérleg áttörést érhet el egy régóta húzódó ügyben. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében magas szinten áramlanak benned a kreatív energiák, így különösen az olyan tevékenységekben lehetsz sikeres, amelyekben önmagadat kell adnod. Optimizmust és belső fejlődést hozhatnak számodra ezek a napok, amelyet csak erősít az, hogy a hét közepén egy szerencsés helyzetből a legtöbbet tudod majd kihozni.

A hét második felében egy kis extra erőfeszítéssel a vártnál is nagyobb eredményt érhetsz el valamiben úgy, hogy emiatt talán még egy kissé kellemetlenül is érzed magadat látva a környezetedben egyes emberek kevésbé szerencsés dolgait. A szerelmi életedre sem lehet panaszod, a hét végén egy romantikus program örökre emlékezetes maradhat. >>> Itt van a február havi horoszkóp is!

Bika – heti horoszkóp

A hét elején egy jó hír alapozza meg a hangulatodat és ad extra energiát a mindennapok mellé. Mindemellett azonban számolnod kell egy egyre erősödő feszültséggel is, amely közted és valaki olyan között alakul ki, akinek komoly hatása lehet a karrieredre is. Mindezt azonban könnyedén kezelni tudod, igaz ennek az ára az, hogy nem játszhatod ki minden kártyádat és talán muszáj lesz egy kisebb kompromisszumba is belemenned.

A hét második felében használnod kell a fejedet, ha sikeresen túl szeretnél jutni a feladatok tengerén, amely előtted áll. Készülj fel sok papírmunkára, és a kommunikáció legtöbb formájára is. Ennek az időszaknak komoly előnye lehet számodra, hogy olyan információk állhatnak össze az agyadban, amivel, ha ügyes vagy, sok mindent tudsz majd kezdeni. >> Itt van a február havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.