Napi horoszkóp 2019. március 16. – Visszafordítani az idő kerekét

Horoszkóp minden napra

2019.03.16. 03:45

Rák - napi horoszkóp

Ma valószínűleg sor kerül majd egy meghitt, intim beszélgetésre valakivel, aki fontos számodra. Vedd nagyon komolyan ezt és nagyon ügyelj a pontos fogalmazásra, mivel nagy az esélye annak is, hogy egy félreértés miatt nem pontosan az lesz a beszélgetés kimenetele, mint amit szeretnél. >>> Ezt már láttad?  A te csillagjegyed általában hogyan regenerálódik? 

Oroszlán - napi horoszkóp

Ma társaságban, vagy véletlenül akár, de találkozol valakivel, aki számodra fontos híreket, információkat hordoz, vagy jelentős kapcsolati tőkével rendelkezik. Ha ismered az illetőt, akkor ez egy új síkját hozhatja a barátságnak, ismeretségnek, ha pedig új a kapcsolat, akkor ez a mai nap lehet egy fontos új lehetőségeket hordozó szövetség kezdete számodra. >>> Ezt már láttad?  A te csillagjegyed általában hogyan regenerálódik? 

Szűz - napi horoszkóp

Ma az intuíciód vezessen valakivel kapcsolatban, aki mézesmázosan, de valószínűleg nem egyenes szándékkal közeledik hozzád. Ne csak a felszínt figyeld, próbáld meglátni az álarc mögött a valódi célt is. Ha így teszel, nem érhet meglepetés az illetővel kapcsolatban és még a saját hasznodra is fordíthatod, hogy így átlátsz rajta. >>> Ezt már láttad?  A te csillagjegyed általában hogyan regenerálódik? 

.