Napi horoszkóp 2019. március 9. – Nézőpontok

Horoszkóp minden napra

2019.03.09. 03:50

Bak – napi horoszkóp

Ma valaki megjegyzéseivel megpróbálhat lyukat ütni az önbecsüléseden és igyekezhet félreállítani, vagy elsöpörni az útból. Ne feledd, ő az, aki akar valamit, te jó helyen állsz. Maradj nyugodt, mosolyogj és ne állj le vele vitatkozni. Ha azt látja, megingathatatlanul állsz a lábadon, előbb-utóbb feladja a küzdelmet. >>> Itt a friss eheti horoszkóp is!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ne attól függjön az önbecsülésed, hogy egy idegen, vagy távoli ismerős mit mond, vagy hogyan értékel. Aki kívülről ítéli meg a dolgaidat, az biztosan nem látja a teljes képet és nem is nagyon számít a véleménye. Aki pedig igazán ismer, az úgyis tudja, mennyit érsz. Rájuk figyelj, ne a rosszindulatú hangokra! >>> Itt a friss eheti horoszkóp is!

Halak – napi horoszkóp

Az elmúlt időszakban sok új terv, elképzelés született meg a fejedben, ezek némelyike jó volt, pár dolog azonban rossz ötletnek bizonyult. A körülményeid is változtak és a külső környezet is. Itt az ideje, hogy összehangold magad körül a dolgokat és racionalizáld az életedet. Kezdd el még ma! >>> Itt a friss eheti horoszkóp is!

.