Heti horoszkóp 2019. március 4. – március 10. – Érzékeny időszak

Horoszkóp minden hétre

2019.03.02. 17:28

A Ráknak most egy hibát kell helyrehoznia, a Szűz megtévesztés áldozata lehet, ha nem vigyáz eléggé. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első fele szerencsésen alakulhat számodra, ráadásul egy ötleted, vagy tetted nyomán fokozódik a népszerűséged is a környezetedben. Ezekben a napokban az életed legtöbb területén pozitív hatások érnek majd, amit csak tovább fokoz az a boldog várakozás, ami ilyenkor minden évben úrrá lesz rajtad.

A hét második felében fokozottan vágyod a kalandot és a romantikát, és a lényedet körüllengi majd egy misztikus, csábító vonzerő, amellyel élhetsz úgy, ahogyan neked tetszik. Mindezek mellett légy tekintettel másokra is, mivel most olyan hatással bírsz, amellyel nem mindenki tud versenyezni a környezetedben. >>> Láttad? Itt a márciusi havi horoszkóp is!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében érzékenyebb lehetsz a körülötted lévő emberek problémáira és az intuíciós képességeid is megnövekednek. Jobban megérted a körülötted működő világot és ettől jobb döntéseket is tudsz majd hozni. Erre a képességedre szükséged is lesz, mivel fontos dolgokban kell előrelépned most.

A hét második felében egy felelősséget kell a válladra venned, de ennek hozadéka a környezeted komoly elismerése lehet, úgyhogy vedd komolyan a dolgot. Lehet hogy a siker érdekében szükséges lesz bevonni másokat is a munkába, így sok múlhat a megfelelő választáson is. Jó csapatot építs! >>> Láttad? Itt a márciusi havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.