Napi horoszkóp 2019. március 18. – A tettek mezejére lépni

Horoszkóp minden napra

2019.03.18. 03:48

Bak - napi horoszkóp

Ma egy régi, talán eltemetett érzelem erősödik fel benned, amit egy találkozás, vagy egy témába vágó hír idézhet elő. Ma már azonban ezek az érzelmek, emlékek nem tudják befolyásolni az életedet. Az az idő elmúlt, az életed pedig megváltozott, így egy kedves, vagy akár rossz emlék sem más már, mint nosztalgia, a múltad egy része. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Vízöntő - napi horoszkóp

Egy régi ismerősről hallhatsz ma hírt, akihez talán egykor még szorosabb szálak fűztek. Lehet, hogy egy időre feltódulnak benned a régi érzelmek, de te is tudod, hogy azt az időt már nem lehet visszahozni. A körülmények megváltoztak és te magad sem vagy már az, aki régen. Egy emlék csupán már, amire szépen, vagy éppen szomorúan gondolsz néha. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Halak - napi horoszkóp

Ha úgy érzed, itt az ideje, hogy változtass a körülményeiden, ne húzd tovább az időt és lépj. Ha költözést, vagy felújítást tervezel, esetleg átrendeznéd magad körül a terepet, akkor most van itt az ideje, hogy a gondolatokat felváltsák a tettek. Kifuthatsz az időből és könnyen kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy halasztani kell egyes terveidet. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

.