Heti horoszkóp 2019. március 18. – március 24. – Felelős döntések

Horoszkóp minden hétre

2019.03.16. 17:30

Az Ikreknek most józanul kell érvelnie az igaza mellett, a Nyilasnak pedig egy kis szerencsére is szüksége lesz. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első fele jókedvűen és vidáman tehet, amiben nem kis része lesz annak, hogy számos bókot és dicséretet is alkalmad lesz bezsebelni a környezetedtől. Ezekben a napokban népszerűnek és karizmatikusnak érezheted magadat és valószínűleg sokkal pozitívabban tekintesz a jövőbe, mint általában. Ha egy utazást tervezel a közeljövőben, most kezdd el szervezni azt.

A hét második felében csábításnak lehetsz kitéve, de az is lehetséges, hogy valaki valamilyen irányba befolyásolni szeretne téged. Szegény nem tudja, hogy ez nálad nem egyszerű feladat. Te ugyanis eléggé öntörvényű módon gondolkodsz, így ha valaki szeretne eltéríteni eredeti céljaidtól, igencsak fel kell kötnie a nadrágot. >>> Láttad? Ez az öt legérzékenyebb csillagjegy.

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében úgy sikerül majd a céljaidat elérned és haladni a munkáiddal, hogy közben remekül sikerül megőrizned a harmóniát a környezeteddel és a lelkedben is. Mindez persze nem marad láthatatlan senkinek körülötted, emiatt számolhatsz egy rakás pozitív visszaigazolással még olyan helyről is, ahonnan nem számítoltál ere.

A hét második felében szükséged lesz arra a képességedre, amellyel remekül érzékeled a környezeted apró rezdüléseit is, könnyen lehet ugyanis, hogy egy olyan információ kerül így a birtokodba, amely előnyt biztosíthat számodra másokkal szemben. Ez lehet egy új megoldás, egy új lehetőség, de adott esetben egy új gyógymód is egy kellemetlen egészségügyi problémádra. >>> Láttad? Ez az öt legérzékenyebb csillagjegy.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.