Napi horoszkóp 2019. március 2. – Változások előtt

Horoszkóp minden napra

2019.03.02. 03:50

A Rák lecserélne valamit, vagy valakit, a Mérleg kiléphet egy élethelyzetből végre. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Van ma valami a levegőben, amitől azt érzed, hogy most mindent megváltoztatnál, megújítanál magad körül és önmagadban is. Ez természetes is ilyenkor, de azért eközben érdemes arra is vigyáznod, nehogy a kidobandó dolgok között olyan is legyen, ami értékes. Nehogy végül a fürdővízzel együtt a gyerek is kiöntésre kerüljön. >>> Láttad? Itt a márciusi havi horoszkóp is!

Bika – napi horoszkóp

A jó hír számodra, hogy mostantól szinte minden egy kicsit jobb lesz körülötted, a rossz, hogy ezt ma még nem igazán érzed így. Nyomás alatt állsz a munkákkal kapcsolatban és a magánéletedet is kisebb-nagyobb viharok kísérhetik. Bárhogyan is alakul a mai napod, ne feledd, hogy nem muszáj kompromisszumot kötnöd. Ne elégedj meg kevesebbel, mint ami megillet. >>> Láttad? Itt a márciusi havi horoszkóp is!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma egy hír, vagy esemény arra késztet, hogy gondold át egy kicsit az életedet és a körülötted levő világhoz, emberekhez való viszonyodat. Különösen azt gondold át, hogy melyek azok az elemek, vagy személyek, amik, vagy akik egyáltalán nem hasznosak, vagy értékesek számodra, mégis folyton rabolják az erőforrásaidat. Talán itt az ideje egy nagytakarításnak a dolog minden értelmében! >>> Láttad? Itt a márciusi havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.