Havi horoszkóp 2019. március – Bízz jobban önmagadban

Horoszkóp minden hónapra

2019.02.27. 17:32

A Bika most tudatosan építheti a karrierjét, a Mérleg próbálja egyensúlyban tartani a dolgokat maga körül. Havi horoszkóp márciusra.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első felében néhány akadály gördül eléd és előfordulhat, hogy valamely terved meghiúsul, vagy át kell ütemezned. A hónap e részében az egyik lábadat folyamatosan a féken kell tartanod, mivel bármikor kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy ki kell kerülnöd, vagy meg kell szüntetned egy akadályt.

A hónap közepén egy kérdésre választ kapsz és ez megoldhat egy régi bizonytalanságot körülötted. Ebben az időszakban szorosabbra fűzheted az ismeretséget valakivel, aki azután társad lehet egy feladat megoldásában.

A hónap végén erőteljesen kell képviselned az álláspontodat egy magántermészetű ügyben, ha el akarod érni, hogy a családban valami úgy történjen, ahogyan neked megfelelő. Ha azt akarod viszont, hogy hosszabb távon is a te oldaladon álljanak, jó példával kell elöl járnod. >>> És ezt láttad? Melyik a legellenszenvesebb csillagjegyed?

Bika – havi horoszkóp

A hónap elején tudatosan építheted a karrieredet, vagy koncentrálhatsz egy előtted álló feladatra, amely akár magántermészetű is lehet. Ezekben a napokban világos gondolkodás és bölcs előrelátó képesség jellemez, ami sikereket vetít előre, legyen bármi is a célkeresztedben.

A hónap közepén gyakorlatias dolgokkal kell foglalkoznod, ami egy nagyobb takarítást, átalakítást, vagy átépítést is jelenthet. Ezekben a napokban szigorú pénzügyi tervezésre lehet szükséged, ha nem akarod, hogy a tartalékaid rovására menjen a projekt költsége.

A hónap végén szükséged lehet egy mélyebb, feltáró beszélhetésre valamelyik családtagoddal, vagy közeli barátoddal. Ennek során olyan titkokra is fény derülhet, amelyek alapjaiban változtatják meg az egyes emberekkel való viszonyodat. >>> És ezt láttad? Melyik a legellenszenvesebb csillagjegyed?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.