Napi horoszkóp 2019. március 6. – Amikor zavar támad az erőben

Horoszkóp minden napra

2019.03.10. 03:50

Az Ikreknek ma le kell vonnia egy következtetést, a Halaknak most igazán önmagát kell adnia. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma légy sokkal körültekintőbb a szokásosnál, ügyelj arra, nehogy elhamarkodottan dönts egy kérdésben. Előbb tervezz, mérj, számolj és csak azután cselekedj. Benne van a mail napban egy bukás lehetősége is. Vigyázz az ellenfelekkel is. Lesz, aki nem tisztán játszik! >>> Már itt a friss jövő heti horoszkópod is!

Bika – napi horoszkóp

Hűséges és gondoskodó természetedet nagyra értékeli mindenki a környezetedben, de ma lesz valaki, akinek egy reakcióját hálátlannak érzékeled. Mielőtt azonban belemennél az illetővel egy feszültségbe, nézz utána, lehet, hogy az egész egy félreértésen, vagy valaki intrikáján alapul! >>> Már itt a friss jövő heti horoszkópod is!

Ikrek – napi horoszkóp

Ha meg kell tenned valamit, amit nem szeretnél, vagy egy hibádból kell levonnod egy következtetést, ne habozz. Állj bele őszintén és keményen. Minél tovább halogatod ugyanis a dolgokat, annál nehezebb lesz egyenesben tartani a szekeret. Az is fontos, hogy a jövőre vonatkozóan a megfelelő tanulságot vond le az esetből. Jó pap is holtig tanul, nem igaz? >>> Már itt a friss jövő heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.