Heti horoszkóp 2019. március 11. – március 17. – Szép remények

Horoszkóp minden hétre

2019.03.09. 17:30

Az Ikrek most igazán bízhat a szerencséjében, a Szűznek most egy kis szenvedélyre lesz szüksége. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében remek összhangot érzel önmagad és a környezeted között, ez az időszak különösen kedvező lehet ahhoz, hogy megbeszéléseket, tárgyalásokat folytass, vagy éppen az ismerőseiddel, barátaiddal tartsd a kapcsolatot. Ezekben a napokban könnyedén ismerkedsz majd, így az is előfordulhat, hogy egy új barátra is szert teszel.

A hét második felében többet kell majd foglalkoznod a pénzügyekkel és talán néhány hivatalos ügy intézését sem kerülheted el. Elképzelhető az is, hogy mindeközben egy felmerülő problémát is kezelned kell, de könnyedén találhatsz ebben magadnak támogatót, mindössze személyes varázsod és mosolyod kell hozzá, amely most még egy rideg jégtömböt is képes megolvasztani. >>> A te csillagjegyed hogyan regenerálódik? 

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében ambícióddal és kitartásoddal a legnehezebb feladatokat is bátran bevállalhatod, mivel könnyedén megtalálod a leghatékonyabb utat a megoldáshoz. Most igen jó kapcsolatban lehetsz a környezeteddel, amire szükséged is lehet, mivel nem kerülheted el, hogy kapcsolatba kerülj valamilyen hatósággal, vagy hivatalos személlyel, szervezettel.

A hét második felében valakivel a környezetedben kialakulhat egy kis feszültség, vagy harc azért, hogy a saját verziód teljesüljön egy tervezett programban. Ha céltudatosan és határozottan képviseled a te álláspontodat, akkor minden úgy lesz majd, ahogyan te szeretnéd. >>> A te csillagjegyed hogyan regenerálódik? 

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.