Napi horoszkóp 2019. április 22. – Nyíltan és egyenesen

Horoszkóp minden napra

2019.04.22. 03:50

Mérleg - napi horoszkóp

Ha ma valami nagyon gyakorlatias, földhözragadt dolgot szeretnél csinálni, akkor ne lepődj meg. Lehet, hogy leküzdhetetlen kényszered támad a kertészkedésre, vagy bármilyen tevékenységre, ami az anyafölddel kapcsolatos. Ne is gondolkodj sokat ezen! Ültess valamit el és várd, hogy kisarjadjon az általad teremtett új élet a földből! >>> Már itt a friss heti horoszkóp is!

Skorpió - napi horoszkóp

A szeretet és az összetartozás érzése akkor működik helyesen, ha közben a felek nem érzik leláncolva magukat a kapcsolatban. Gondoskodj róla, hogy annak a bizonyos kalitkának az ajtaja nyitva legyen és meg fogod látni, hogy nem az a legfontosabb tényező abban, hogy kirepül, vagy marad-e a madárka. >>> Már itt a friss heti horoszkóp is!

Nyilas - napi horoszkóp

A szeretet akkor működik igazán a felek között, ha fennáll egy egyensúlyi helyzet, mindketten adnak is és kapnak is a kapcsolatban. Igyekezz megtartani ezt az egyensúlyt és törekedj arra, hogy te is megkapd a saját részedet. Ha tartósan csak te vagy, aki odateszi magát, az biztos útja annak, hogy a dolgok közöttetek előbb-utóbb zuhanórepülésbe forduljanak körülötted. >>> Már itt a friss heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.