Heti horoszkóp 2019. április 22. – április 28. – Tartani kell a helyes irányt

Horoszkóp minden hétre

2019.04.20. 17:45

Az Ikreknek most lehetősége lesz önmagát még jobban megismerni, a Mérleg ragaszkodjon a saját értékítéletéhez. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első fele kiválóan alkalmas lehet számodra arra, hogy valami új dologba fogj bele. Ahhoz azonban, hogy mindebben sikereket is el tudj érni, némi bátorságra is szükséged lehet. Ha most némi kockázatot is bevállalsz a siker érdekében, akkor pedig az eredmény sokkal nagyobb is lehet. Persze a kockázat azt jelenti, hogy akár egy kudarc is benne van úgy a pakliban.

A hét második felében érzelmi támogatásra lehet szükséged, amelyet a legvalószínűbben a családodtól kaphatsz meg. A biztonság, amit ők nyújtanak, nem csak felvértez a támadásokkal szemben, de arra is garancia, hogy nem tudsz akkorát esni, hogy igazán meg tudj sérülni. Becsüld meg őket, mert rájuk biztosan számíthatsz, akármekkora feladat elé állít is az élet.  >>> Ezt a három csillagjegyet nem érdemes feldühíteni.

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében olyan helyzet adódhat, hogy valamelyik családtagodnak kell segítséget nyújtanod, vagy meg kell védened valakit egy támadástól. Ezek azok a helyzetek, amikor rád mindenképpen számíthatnak a szeretteid, ugyanakkor arra is ügyelned kell, nehogy túlhevült indulattal túlzásokba ess és olyan dolgot is mondj, vagy tegyél, ami többet árt, mint használ az ügynek.

A hét második felében nem tudsz majd ellenállni egy kísértésnek és igent mondasz egy meghívásra, ami amúgy nagyon érdekes és szórakoztató programnak ígérkezik. Ha partnereddel érkezel, akkor egy remek felvezető lehet ez számotokra egy romantikus hétvégének, ha pedig egyedül, akkor kitűnő alkalom, hogy ne egyedül érjen véget a nap. >>> Ezt a három csillagjegyet nem érdemes feldühíteni.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.