Napi horoszkóp 2019. április 23. – Segítő szándékkal

Horoszkóp minden napra

2019.04.23. 03:50

A Rák körül sötét fellegek gyülekeznek, a Nyilas valakivel új lapot nyithat. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ne hidd azt, hogy bárkinek meg kell felelned, és bárkinek valamilyen álarcot kellene mutatnod önmagaddal kapcsolatban. Te úgy vagy tökéletes, ahogy vagy és akinek ez nem felel meg, az nem hozzád való. Csak azokkal érdemes eltöltened a drága idődet, akik önmagadért szeretnek. Minden más csak felesleges időpocsékolás. Ma valakivel kapcsolatban ez végleg világossá válik. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Bika – napi horoszkóp

Szeretet és gondoskodás. Legyen ez a mottója a mai napnak, amikor valaki, aki közel áll hozzád, segítséget, vagy tanácsot kér tőled. Ugyanakkor légy valamennyire óvatos is. Nem te vagy ugyanis minden titkok tudója, így ügyelned kell arra is, nehogy egy jóindulatú, de rossz tanáccsal többet árts, mint használj. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Ikrek – napi horoszkóp

Az elmúlt napok tanulsága számodra is az lehet, hogy az igazi boldogság nem a pénztől függ. Tény, hogy pénzen sok minden megvehető, de ami igazán fontos, az más alapokon nyugszik. Lehet, hogy ma ez a tanulság az, ami egy gazdasági döntési helyzetben befolyásolni fog téged. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.