Napi horoszkóp 2019. április 30. – A hírek és a valóság

Horoszkóp minden napra

2019.04.30. 03:48

A Rák egy terve kifizetődő lehet, a Bak száméra váratlan költségek merülhetnek fel.

Kos - napi horoszkóp

A környezetedben egy vagy több emberrel kapcsolatban olyan változások történhetnek, amelyek téged is érintenek és amely miatt a jövőben kevesebb kapcsolatot szeretnél fenntartani velük. Mindig szomorú, ha egy közösség, vagy akár egy ember csalódást okoz, de ez esetben valószínűleg tiéd a helyes döntés. >>> Itt a május havi horoszkóp is!

Bika - napi horoszkóp

Ma valakiről, akinek a véleményére adsz és akit tisztelsz, csalódást okozó híreket kapsz, ami elbizonytalanít abban, vajon jól ítéled-e meg az illetőt. Mielőtt azonban lezárnád magadban ezt az ügyet, nézz utána, hogy vajon a hírek igazak-e. Nem lenne meglepő, ha a valóság teljesen mást tükrözne, mint a hír. >>> Itt a május havi horoszkóp is!

Ikrek - napi horoszkóp

Ma meg kell próbálnod objektívnek maradni, amikor egy vita kellős közepébe csöppensz, ami egy közéleti, vagy más az életedet érintő kérdésben csap fel a környezetedben. Érdemes kivárnod, mielőtt véleményt fogalmazol meg, mert könnyen lehet, hogy a valóság teljesen más, mint aminek elsőre látszik. >>> Itt a május havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.