Hirdetés

Havi horoszkóp 2019. május – Izgalmas fordulatok jönnek

Horoszkóp minden hónapra

2019.04.29. 17:35

A Rák számra a május sikert és elismerést hozhat, a Skorpió életében megjelenhet egy versenytárs. Havi horoszkóp.

Hirdetés

Kos – havi horoszkóp

A hónap első felében önbizalommal és energikusan veted bele magadat a feladatokba, ez azonban arra is hajlamossá tehet, hogy türelmetlen legyél a környezeteddel. Bármennyire is lendületben vagy, meg kell értened, hogy mindez nem mindenkire igaz, így fogadd el, ha valaki nem tud most lépést tartani veled. Ha pedig még ezek mellett fölös energiákkal rendelkezel, vezesd le valamilyen testmozgással. Fuss le néhány kilométert, attól egyből le fogsz nyugodni.

A hónap közepén flörtbe keveredhetsz valakivel, ami akár egy viszonnyá is alakulhat, ha nem vigyázol. Bármennyire is hízelgő, hogy valaki ennyire vonzónak talál téged, közben gondolnod kell a meglévő kapcsolatrendszeredre is. Persze egészen más a helyzet, ha éppen egyedülálló vagy. Ebben az esetben ne fogd vissza túlságosan magadat.

A hónap végén igyekezned kell jó benyomást kelteni egy közegben, amit nem csak a külsőddel, hanem a tájékozottságoddal is elérhetsz. Ha határozott vagy és pontos, hiteles állításokat fogalmazol meg, akkor a siker sem fog elmaradni. Ezekben a napokban egyre többet kell foglalkoznod egy közeljövőbeli utazással is. Ha azt akarod, hogy minden zökkenőmentes legyen, olvasd el az apró betűket is ezzel kapcsolatban. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Bika – havi horoszkóp

A hónap első felében teljesül a vágyad, már ha egy is izgalomra vágysz. Ezekben a napokban ugyanis pont ez az, amiben részed lesz. Egy váratlan esemény kiszámíthatatlan hatással lesz a dolgaidra, emiatt számíthatsz némi feszültségre és időzavarra is. A dolog jó oldala, hogy mindez alkalmas lesz arra is, hogy egy mélyebb összefüggésre döbbenj rá, ami a későbbiekben nagyon hasznossá válhat az életedben. Ne feledd: minden rosszban van valami jó!

A hónap közepén főleg szellemileg leszel sokkal elfoglaltabb a szokásosnál. Pénzügyek, üzleti ügyek, tervezés és szervezés kötik le a napjaidat, ami számodra egyszerre lesz üdítő, izgalmas, és fárasztó is. Ezekben a napokban igyekezz fogékonynak lenni az újdonságok iránt, mivel egyes megoldások nagyon komoly megtakarításokat hozhatnak az életedbe.

A hónap vége nyugodtan és szeretetteljesen telik, amit csak erősít, hogy ezekben a napokban pénzügyileg is stabilizálódik a helyzeted. Mindezek mellett egy kis extra örömre is számíthatsz, amit egy meglepetés, szerencsés esemény, vagy extra bevétel okozhat neked. Ha pedig netán kalandosan zárnád ezt a hónapot, engedj a csábításnak egy a magánéletedet érintő ügyben. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.