Napi horoszkóp 2019. május 11. – Van, amit kár halogatni

Horoszkóp minden napra

2019.05.11. 03:48

Rák – napi horoszkóp

Manapság szinte mindenhonnan ömlik ránk az információ és ezen információk egy része nem minden szándék nélküli. Szinte mindenhol rá akarnak venni bennünket valamire. Vásárlásra ösztönöznek, vagy agitálnak valami mellett és közben nagyon nehéz eldönteni, ki mond igazat. Neked viszont szerencséd van, mivel jó antennáid vannak a hamis szándékokra. Használd ma is, szükséged lesz rá, amikor csöng a telefonod! >>> A május havi horoszkópodat olvastad?

Oroszlán – napi horoszkóp

Egy ideje halogatsz valamit és az időd csak egyre fogy, te mégis mindig kibúvót keresel magadban és csak nem akaródzik belevágnod. Ma tekintsd úgy, hogy nincs további mentséged. Gyűrd fel az ingujjadat és kezdj bele. Meg fogod látni, csak az eleje lesz nehéz. Ha már belelendültél, visz tovább a lelkesedésed! >>> A május havi horoszkópodat olvastad?

Szűz – napi horoszkóp

Vannak dolgok, melyek nem intéződnek el maguktól, bármennyire is szeretnénk, ha egy reggel arra ébrednénk, hogy egy jó tündér mindent elvégzett helyettünk, amíg aludtunk. Vegyél hát egy nagy levegőt és kezdj bele azokba a „nem szeretem” munkákba, legyen az valamilyen papírmunka, vagy takarítás, rendrakás akár. Legyél túl rajta, meglátod, felszabadító érzés lesz! >>> A május havi horoszkópodat olvastad?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.