Napi horoszkóp 2019. május 15. – Bonyolult viszonyok

Horoszkóp minden napra

2019.05.15. 03:50

A Kosnak lehet, hogy növelnie kellene a távolságot valakivel, a Bikának pedig éppen a közeledés javallott. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy valaki, aki közel áll hozzád, egy kicsit túlzásba viszi a törődést, de az is lehet, hogy úgy érzed, hogy az illető egy kicsit túlságosan beleüti az orrát olyasmibe, ami nem rá tartozik. Próbálj udvariasan távolságot tartani, nehogy sértődés legyen, hiszen a hosszú távú jó kapcsolat fontos. Csökkentsd az számára elérhető információt magadról és akkor nem lesz oka a kíváncsiságra. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Bika – napi horoszkóp

Azt érezheted, hogy valaki, akivel a viszonyod hűvösebb lett az utóbbi időben, talán hiányzik egy kissé, így itt az ideje, hogy változtassatok a dolgokon. Óvatosan közeledhetsz hozzá, kipuhatolva, hogy vajon ő is ezt érzi-e. Ha igen, megtehetnéd az első lépést, hogy rendezzétek a kapcsolatotokat. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Ikrek – napi horoszkóp

Van valaki a környezetedben, akit az elmúlt időszakban kissé elhanyagoltál és itt az ideje, hogy ezen változtass. Tegyél meg mindent, hogy a kapcsolatotok rendeződjön, aminek jó első lépése lehet, ha egy találkozót szervezel vele valahol. Valószínűleg már ő is pont ezt fontolgatta egy ideje. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.