Heti horoszkóp 2019. május 13. – május 19. – Amikor nagy hatással vagy a környezetedre

Horoszkóp minden hétre

2019.05.11. 17:35

A Bika befolyása a környezetére érezhetően megnő, az Oroszlán most egy kis önfejlesztést is végezhet. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében intenzív energia árad belőled, amely alól szinte senki sem tudja kivonni magát a környezetedben. Erőteljesen veted bele magad az élet szinte minden területébe, önbizalmad nő, melyet csak tovább erősít, hogy a környezeted felől is rengeteg pozitív visszacsatolást kapsz, a megjelenésedre és a munkádra egyaránt. Ezek a napok fokozottan alkalmasak arra, hogy új ismerősöket, barátokat, vagy akár egy friss partnert szerezz.

A hét második felében olyan helyzetbe kerülsz, ahol nagyon sok múlik azon, te milyen álláspontot képviselsz, mivel láthatóan mások is ehhez igazítják a saját véleményüket. Légy felelős, amikor megnyilvánulsz, nehogy utóbb valaki azt mondhassa, kihasználtad a helyzetet a saját javadra és mások kárára. >>> A május havi horoszkópodat már olvastad?

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében benned munkáló energiát kihasználhatod arra, hogy egy nagyobb léptékű, nehéz feladatot elvégezz és ezzel egy nagy lépést tegyél előre. Ezekben a napokban érezhetően megnő a befolyásod is a körülötted lévő emberekre, amit, ha bölcsen használsz, a javadra fordíthatsz. Használd ezt a szupererődet bölcsen és felelősségteljesen!

A hét második felében egy változás lehet az, ami meghatározza a történéseket körülötted. Mindez több mindennel is összefügghet, akár egyszerre is. Nagy valószínűsége van annak is, hogy a változás valamilyen módon a legerősebben a partnerkapcsolatodat érinti. Ha valamiért éppen egyedül vagy, az nem sokáig maradhat így. Készülj fel! >>> A május havi horoszkópodat már olvastad?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.