Napi horoszkóp 2019. május 19. – Ha hiszel benne, képes vagy rá

Horoszkóp minden napra

2019.05.19. 03:47

Bak - napi horoszkóp

Ma valaki rád akar erőltetni valamit, amit te nem szeretnél megtenni. Ha pedig ez feszültséget okoz kettőtök között, az természetes, de ezt muszáj bevállalni. Azért arra ügyelj, hogy ne tárgyalj túl erőteljesen. Használj inkább észérveket, mintsem indulatot. Hosszú haragra azért nincs szükséged, nem igaz? >>> Itt a friss jövő heti horoszkópod!

Vízöntő - napi horoszkóp

Az elmúlt időszak pörgése után ma egy kis nyugalomra vágysz, de nem biztos, hogy a környezetedben mindenki osztja ezt az álláspontot. A kérdés most csak az, hogy beáldozod-e a tervezett én-idődet a többiekért, vagy kiállsz ez egyszer magadért. A döntés egyedül rajtad áll. >>> Itt a friss jövő heti horoszkópod!

Halak - napi horoszkóp

Az olyan érzékeny ember, mint te valószínűleg nem tudja megérteni, hogy egyesek miként tudnak úgy élni, mintha körülöttük senki más nem létezne. Ma egy hangos szomszéd, vagy egy zajos rendezvény zavarhatja meg a nyugalmadat és te már nagyon közel állsz majd ahhoz, hogy agresszíven reagálj a helyzetre. Vegyél egy mély levegőt és gondold végig, tényleg le akarsz-e lemenni arra a szintre te is. >>> Itt a friss jövő heti horoszkópod!

.